11 Nisan 2010 Pazar

Bursa şampiyon olursa


şu an gençlerbirliği - bursaspor maçını izlerkene, içimden gelenleri bloguma dökmek ister deli gönlüm. (dakika 60, 0-0 golsüz eşitlik esnasında)

şu bursa şampiyon olsa, anadolu kulüplerinin başkanları bursaspor'u yılların hegamonyasından kurtardıkları için sevinirler heralde. ve üstüne de; 3 büyüklerin, hadi 4 olsun 4 büyüklerin başkanlarına; "noldu la atıp tutuyodunuz, milyon dolarlar döküyodunuz, noldu???" demek suretiyle, olmadı surat ifadelerinde bunu hissettirmek suretiyle afedersiniz toşşiks geçseler, güzel olmaz mı?

34 maçtan en fazla 5'inde büyük takım ruhuyla oynadıkları, diğer maçlarda "büyük takımız lan biz çekil kenara" tripleriyle kazandıkları veya puan aldıkları, senelerdir bu şekilde oynadıkları düşünülürse, -kimse kusura bakmasın ben beşiktaşlıyım kardeşim- bursaspor şu ruhuyla şu "fiyat/performans"ıyla şampiyon olsun kardeşim.

sözde "büyük" takımlar da alsınlar kafalarını ellerinin arasına düşünsünler, "göz boyamaktan, ona buna bok atmaktan, dümen çevirmekten, medyayı kontrol altına alıp bundan rant sağlamaktan, avrupa'da atıp tutup "ölüm grubuna düştük" diyip "belki bişeyler yaparız" zihniyetine sığınmaktan, grubun 1. ya da 2. torbadan gelen rakibini olur ha yendikten sonra gruptan çıkma hesapları yapmaktan, yemeyince uefa'ya gitmeye çalışmaktan ve sonra annemizin ligine dönmekten..." başka ne yaptık desinler. ha çapları yetiyosa önlem alırlar da türk futboluna 2 gram katkıda bulunurlar.

umut fakirin ekmeği. hadi be bursa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder