15 Kasım 2009 Pazar

iyi bir teklif gelmesi halinde bobo'yu göndermek


efendim bu terim türk futbolunun sahifelerine altın harflerle yazılması gereken, hatta başka bi futbolcu türk takımından ayrılması durumunda dahi kullanılması şart bir terimdir.

lets hev e kuik luk:

"deivson rogério da silva (d. 9 ocak 1985 gravata), forvet mevkiinde görev yapan brezilyalı futbolcu. top sürüşü çok iyi olan kolay kolay yıkılmayan son vuruşları etkili olan oyuncu." -alıntı wikipedia-

(bu wiki'ye de taraftar taraftar yazıyolar ya şu ifadeleri, ona da tavım ha. "kolay kolay yıkılmayan" ne la?)

şöyle ki; beşiktaş 2005-2006 sezonunda bu arkadaşı corinthians'tan kiralıyor, vay efendim helal olsun tigana hede hödö, yok şöyle yok böyle, "avrupa'nın gözde takımları beşiktaş'ın kapısını çalmaya başlıyor." (bu tırnak içindeki ifadenin de patentini başka bi postta alıcam sözüm söz) aga bobo hakkaten beşiktaş'a bişeyler katarken bunların konuşulması iyi hoş, ancak o zamanlar geçince yine benim güzel basınım ısıtıp ısıtıp bu ifadeyi kullanınca benim sinirlerim oynuyor arkadaş.

bu adam kaça gider nereye gider? yunan takımlarından başka iyi para vermesi muhtemel takım yok zaten, yaz babam yaz. hayır peki bu haberleri duyunca beşiktaşlı yöneticilerin götünün kalkması ve "1598 milyon euroyu getiren bobo'yu alır" demeleri? toşşiks mi geçiyosunuz lan nedir? çok pis isyanım geliyo bak! isyan kapıda!

işin özü, brezilyalı bir forvetin takıma katkı sağlamasını en çok isteyen beşiktaşlılardanım. ha olmadı satılacaksa güzel para getirmesini, yerine kariyerli adam akıllı bi yabancı forvet alınmasını isteyenlerdenim. ama sözüm size beşiktaş yöneticileri; yabancı kontenjanı muhabbeti açıldığında veya bobo 2 gol attığında şu cümleyi kurmayın; "iyi bir teklif gelmesi halindedödedödedö!?!?" bakın literatüre geçtiniz, bari kendinizi nimetten saymayın.

dipnot: patent çalışmalarımız devam etmektedir, fenerbahçeli yöneticiler güiza'yı ve galatasaraylı yöneticiler nonda'yı göndermek istediklerinde "iyi bir teklif gelmesi halinde bobo'yu göndermek" terimi kullanmalarına dair anlaşmalar yapılacaktır. yıllar sonra bobo gittiğinde hala bu terim kullanılacak, futbolcu yad edilmiş olacaktır, fena mı olsundur? böyle iyi bence.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder